Retur

Ta kontakt med oss antingen via mail eller på telefon 033-413738. Förklara gärna varför du vill lämna tillbaka produkten. Är du missnöjd eller har du bara ångrat dig? Har du önskemål om att byta till en annan produkt? Det är viktigt att du tänker på att produkten du vill returnera är i nyskick, detta gäller även förpackning och tillbehör. För vissa produktgrupper gäller ej öppet köp och ångerrätt. T ex munspel, rörblad och produkter som är köpta som serienummer eller nerladdning går ej att returnera.
Du returnerar produkten hit via valfri speditör:

Musiklagret AB
Döbelnsgatan 85
506 38 Borås

Du står själv för fraktkostnad vid en retur såvida produkten inte är sönder och omfattas av garanti. Observera att paketet måste skickas som företagspaket, annars riskerar det att inte komma fram. Vi har INTE möjlighet att hämta ut paket som inte skickats korrekt.

Service eller reparation?
Behöver din produkt repareras? Ta kontakt med oss antingen via mail eller ring oss på 033-413738. Ge en så detaljerad beskrivning som möjligt så blir det lättare att bestämma hur vi ska hantera ärendet och Du får hjälp snabbare. Skicka inte in några service/reparations-produkter innan vi ger besked om var det ska skickas. Vissa produkter ska skickas direkt till tillverkaren eller deras serviceverskstad. Du får besked snabbt av oss hur Du ska göra.

Läs mer på vår sida för vår verkstad.