Reparation och service

Välkommen att kontakta oss för reparation och/eller service av ditt instrument!

Gitarrer och andra stränginstrument

Ditt instrument är bara så bra som det är justerat. Oavsett om du spelar elgitarr, akustisk gitarr, bas eller kanske banjo så är justering och underhåll avgörande för spelkänslan. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att serva stränginstrument och hjälper dig gärna oavsett om det är fråga om strängbyte, intonering, halsjustering, byte av mekanik, reparation av elektronik, mickbyten eller t.ex montering av axelbandsfästen. Kom ihåg att instrument ofta kan upplevas betydligt mer svårspelade än vad de behöver vara. Kom upp och prata med oss så kan vi ge förslag på hur vi kan göra ditt instrument bättre för just dig.

De flesta vanliga jobb har fasta priser, men vid mer avancerade skador får du alltid ett kostnadsförslag först.

Elektronik

Utöver elektroniken i instrument, som elgitarrer, så kan vi hjälpa dig med reparation av instrumentförstärkare, högtalare, mixerbord, hörlurar och mikrofoner. Kanske behöver du få en specialkabel tillverkad eller en keyboard felsökt? Vi kan hjälpa dig oavsett om det är ett jobb som vi kan lösa på plats eller något som behöver gå till en av de många auktoriserade elektronikverkstäder vi har regelbunden kontakt med. Du får alltid ett kostnadsförslag innan reparation och servicegaranti.

Blåsinstrument

Såväl brass- som träblåsinstrument är även de helt beroende av regelbunden service för att fungera som de ska. Oavsett om du har ett instrument som inte spelats på väldigt länge eller spelar dagligen så kan vi se till att det får nytt liv. En del mindre jobb gör vi på plats, men de flesta instrument går till rutinerade proffs med mångårig erfarenhet av att underhålla och reparera alla sorters blåsinstrument. Även när det gäller blåsreparationer får du alltid ett kostnadsförslag innan reparation.

Övriga instrument

Vi gillar utmaningar och är vana vid att få nytt liv i många olika sorters instrument. Behöver dina trummor få nytt liv och stämmas ordentligt? Låter din bouzouki lite skevt eller har din mungiga tappat sproinget? Kom upp med ditt instrument så tar vi en titt och kan oftast ge dig en bedömning och kostnadsuppskattning direkt.