fbpx

Köpvillkor

Köpvillkor
Musiklagretbutik.se drivs av Musiklagret Butik i Borås AB org.nr 556697-0801. För frågor och support ring oss på 033-413738 eller maila till info@musiklagret.se
För att handla på musiklagretbutik.se måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Efter att en beställning bekräftats kan pris endast ändras på grund av omständigheter som vi inte rår över (tex krig, naturkatastrofer m.m) samt vid uppenbara felaktigheter i det angivna priset.

Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis en till fem arbetsdagar från beställningstillfället. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Förhandsbeställda produkter levereras när respektive produkt är släppt, se eventuellt releasedatum på produktsidan.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

Betalningsalternativ
Hos oss betalar du varan genom att betala med kort, Swish eller via faktura. Sedan väljer du om du vill hämta varan i butiken eller få den hemskickad.

Frakt
En kostnad för frakt tillkommer med 79 kr per order, oavsett antal varor i ordern eller om den delas upp i flera försändelser av oss. Handlar du för över 1500 kr vid ett tillfälle får du fri frakt på ordern.

Ett antal artiklar undantas från fri frakt på grund av skrymmande mått. Det kan exempelvis vara större instrument så som digitalpianon, trummor eller högtalare och även vissa tillbehör så som piano/keyboardstativ och instrumentcase. Varor som inte kan levereras till ombud, omfattas inte av fri frakt, utan levereras hem till dig till en kostnad av 299:-.

Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Musiklagret betalningsansvarig. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den är du betalningsansvarig.

Ångerrätt
Som kund hos Musiklagret har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Gäller ej noter, specialbeställningar, samt dataprogram, hörlurar och munspel. Meddelande om retur ska skickas senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid oss innan du returnerar varan.

För att godkänna returen av varan skall den returnerade varan vara i oförändrat skick, i annat fall kan du komma att behöva ersätta oss för varans eventuella värdeminskning i den mån varan hanterats i en större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida). Glöm inte att fylla i orsak till returen på fakturans baksida.

Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Fel vid leverans
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig en returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick den mottogs, åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri/rätt vara utan kostnad.

Fel under garantitiden
Vi garanterar att de varor du beställt är fria från tillverkningsfel under ett år, eller under den garantiperiod som gäller för din produkt, från leverans. Om din vara skulle sluta fungera under garantitiden skickas den vanligtvis till en serviceverkstad för reparation Musiklagret har ingen egen verkstad för garantirep utan vi använder oss av tillverkarens auktoriserade serviceverkstäder. Vid service tar du kontakt med vår oss via kontaktformuläret på sajten. Vi ger dig instruktioner om hur du går till väga för att skicka varan på reparation. Observera att tillverkaren har upp till tre försök att reparera produkten innan de är skyldiga att byta ut den.

Reklamation
Meddelande om fel på vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt, felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år.

Lagval
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag.
 Musiklagret följer Konsumentverkets rekommendationer.