fbpx

Butik

Bröderna Benny, Håkan och Göran Werner fick en tidig start i musikerlivet. Efter flera turnéer som unga proffsmusiker bestämde sig bröderna 1982 för att starta musikaffär. Mellan spelandet byggde de upp sin verksamhet för att bli Boråsarnas främsta musikaffär. Verksamheten har kommit långt sedan starten i källaren på Döbelnsgatan. Idag är butiken Musiklagret en självklar fixpunkt för musiker långt utanför regionens gränser. Här finns alla de världsledande tillverkarna av såväl instrument som musikutrustning för scen och studio. Musiklagret har insett vikten nära samarbeten med världens största leverantörer så att inte bara kan deras produkter utan även deras expertis och alltid utveckla butiken och oss själva.

Än viktigare än ett utbud i toppklass är den service och det kunnande som präglat Musiklagret sedan start. Både du som är stammis och nya kunder förtjänar samma service och bemötande vilket vi ser som en källa till att verksamheten fortfarande lever och mår väl.

För oavsett om du ska köpa ditt första instrument eller om ditt band ska ut på turné så finns här utrustning och hjälp att få. Kanske behöver din verksamhet en komplett ljudlösning eller har du ett instrument som behöver omsorg. Vad det än gäller så finns vi på Döbelnsgatan 85 och kaffet står på. Välkommen!

Musiklagret butik i Borås AB
Adress: Döbelnsgatan 85, 50638 Borås

Tel: 033 – 41 37 38
Mail: info@musiklagret.se