fbpx

Om oss

Vi har levererat bra stämning sedan 1983

Sedan 1983 har Musiklagret i Borås utvecklat en verksamhet som ger komplett musikservice för alla behov. Butiken arbetar med musikvärldens största fabrikat och tillhandahåller även installation, uthyrning och reparation. Vi skräddarsyr lösningar för såväl den enskilde musikern som professionell storskalig verksamhet. Butiken tillhandahåller även kundnära hjälp som exempelvis instrumentservice och studiosupport.

Musiklagrets uthyrning och installationsavdelning är en av Sveriges ledande. Vi tillhandahåller lösningar för alla sorters evenemang och turnéer. Uppdragen har inkluderat konserter och turnéer med Danny Saucedo, Ola Salo och Alcazar, bland många andra. Vi har gjort regelbundna jobb på bland annat Hamburger Börs, Rondo, Malmö
Arena och Chinateatern – samt mängder av andra event och tillställningar.
Musiklagrets erfarenhet av installationer inkluderar musikstudios, ljudanläggningar i offentliga lokaler, konferens och mobila ljudlösningar.

Stort som smått, vi tar oss an alla utmaningar. Musiklagret har alltid värnat om sina kunder och vi ser en stolthet i att skapa relationer där välrenommerad service och problemlösning är en självklarhet.

Våra öppettider:

  • Vardagar: 11:00-18:00
  • Lördagar: 10:00-14:00
  • Söndagar: Stängt